fredag 1. januar 2010

Nyttårsaften 09/10

Hallups og sjallups alle dere der hjemme!!!!

Her kommer nok en oppdatering fra Kenya :) hold dere fast...

I dag har vi feira Martin! Verden så Matos smil for første gang for 30 år siden denne datoen. Det er ikke lite, og fortjener en feiring. Da Martin våkner rundt tre timer før de fleste andre av oss, ble det ikke frokost på senga. Men vi spiste god frokost sammen, bestående av både kake og bread-food. It was sweet.

Etter frokost fortsatte noen med diverse klesvask-prosjekter på verandaen. Mange mødre hadde nok blitt svæææært imponert! :)

Noen koste seg med fifa-spilling, noen leste bok på verandaen.. I det hele tatt har vi hatt en god avslapningsdag hjemme hos Martin.

Etterhvert spaserte vi til butikken for å handle inn til bursdags-nyttårs-middagen, som bestod av norsk gryterett!!! wohoooOO! Det gikk rett inn og ned, for å si det sånn. Til dessert hadde vi fruktsalat med is. Det var ikke feil det heller skal sies!

Vi henger flott sammen som en firkløver som har fått podet inn to blader. Det er veldig gøy, og stemninga er god.

Klokka 00.00 hang vi på verandaen for å trekke inn de første sekundene av 2010. Det føltes greit det altså. Vi er jo to timer forran dere der hjemme, så på en måte kan man kanskje si vi får oppleve 2010 litt lenger enn dere på en måte?! ojj, det var egentlig en litt interesant tanke..

Nå skal snart stua gjøres om til sovesal, med diverse madrasser/puter og myggnettinger i taket. Det er intimt og koselig. Så skal vi nok stå opp igjen i morra tidlig. Men det skrives ikke om nå. Følg med og SE HVA SOM SKJER!!!!!!!!!

Og for ikke å glemme:
GODT NYTT ÅR!!!!! TAKK FOR DET GAMLE :)




Bursdagsbarnet, Martin!



Muffins-bursdagskake :)
(Vi fant ikke bursdagslys, men fyrstikker gjør NESTEN samme nytten(dette var et TIPS).




Fornøyd? :)








Mato fikk en slange han kan ta med neste gang han skal ta med gjestene sine på slangesafari.


Breakfast! :)



jada, det er en fornøyd gjeng! (BILDENE LYVER IKKE!!!!!!!!)



Middag:
- Norsk gryterett


På dette bildet: Martin og et lys.


HEHE.. det skal sies at Kenyanerne legger mere vekt på lyd i form av skrik og biler, enn på å sende opp fyrverkeri. Det var kult. Men her er det da representert ett stykk fyrverkeri.

3 kommentarer:

  1. Sissel Beate Frigstad1. januar 2010 kl. 19:29

    Hei Martin. Gratulerer med dagen. Moro å sjå kvar du bur. Ser ut som dekkon he det bra. Ny klipp Tor Håkon ?
    Sissel Beate

    SvarSlett
  2. Hei alle samman. Dekkon er flinke til å halde alle kån er heime oppdaterte. Moro å lesa om turen dekkons. Gratulerer med dagen i går Mato. Nå har sissel Beate med fam. komme heim.

    mamma Aud

    SvarSlett
  3. Hei på dere! Prøver igjen! Moro å lese hva dere opplever. har vært på nettet og lest om både Masai Mara og Oltome Lodge! Gleder oss til å høre fra besøk hos fam til mato. Her er det minus 15 i kveld. Sol og masse snø, fint skiføre! Blir overgang, kanskje behov for ekstra lag ull!!! Kos dere i varmen!! Mamma Ida

    SvarSlett