lørdag 9. januar 2010

Fredag 8 januar


Som regel løper vi mellom de bilene der nede...

Gutta klare for treningsøkt

Volleyball med Chriscgjengen

Daniel making friends

Svette, slitne og renser sår...

Pynta og stæsja for restaurant

4 stk baki - selvfølgelig!

Klare for mat, og flagget til topps!
Når flagget tas ned, stopper kelnerne serveringen.

Ansgar-lykke!

Kjekk ungdom venter i spenning.

Let the game begin!

Mato og Kanini

Wario er sjokkert over Martins matinntak!

Peter, Daniel og Kristin venter på krokodille-kjøttet.

Reuben, Tor Håkon og Martin nærmer seg klimaks.

Peter, Kjetil og Reuben velger dessert.

Martin og Wario

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Vi kaster inn håndkleet/flagget.

En lykkelig gjeng etter en himmelsk midddag!

Denne fredag, 8 januar er siste dagen denne fantastiske gruppa er i Kenya sammen! I morgen formiddag drar nemlig Daniel og Kristin, og natt til søndag tar også Kjetil turen nordover.

Derfor var planen klar, vi må ha en fullpakka dag :)

Første mål var CHRISC-kontoret i Nairobi. Etter 1 times reise, og 4 matatu-bytter kom vi oss frem og fikk være med ledergruppen på gjennomgang av fjoråret og en runde hvor alle delte hva de hadde lært. Dette var veldig lærerikt og vi fikk med oss mange kloke ord, og forhåpentligvis også delt noen. Deretter stod volleyball for tur og vi spilte oss både skitne og svette.

Neste på planen var Village Market, souvernirhandling ! Markedet var på vest-siden av Nairobi og vi skjønte godt hvorfor mange her på øst-siden blir overasket over å se oss mzunguer vandre rundt. Her var det skikkelig syden-stemning og vi følte oss til tider skitne i forhold til disse pynta turistene. Men prutetaktikkene var lagt, penger tatt og ut motivasjonen på topp.
Et par timer, mange harde forhandlinger, noen kroner fattigere og noen souvernirer rikere sa vi oss fornøyd.

5 matatuer senere var vi hos Mato hvor vi fikk oss en kattevask og dratt på "fintøyet". Nå stod Carnivore restaurant for tur for oss 5, Mato, Kanini (forloveden), Mush (broren til Mato), Wario, Peter og Reuben. Carnivore er spesiell på den måten at du får litt tilbehør på bordet og en varm tallerken. Resten av kvelden går servitører rundt med mange ulike typer grilla kjøtt på spyd og skjærer av biter til deg. 2 timer med stapping av svin, kalkun, kylling, sau, ku, struts og krododille i mange ulike varianter satt kroppen på en skikkelig prøve. Helt ferdige, og vi mener helt ferdige gikk turen tilbake til Mato for siste pakking og mimring fra turen i skjorts og t-skjorte på hverandaen til 4 på natta.

2 kommentarer:

  1. Hi
    Ikje alltid like lett å få lagt inn kommentar, men prøvar stadig. Dt virkar som dekkon verkeleg får maks ut av oppholdet. Mato er nok ein flott guide for dekkon. Magane dekkons tåler all slags mat? Her fortsatt kalt, rundt minus 20. mamma Aud

    SvarSlett