fredag 15. januar 2010

Last day in paradise


Hønetransport

Overrekkelse står for tur...

Gratulerer med seieren kompis

Tannings på terrassen

Winning team, 2*norsk + svensk

You know what`s coming...

Kjønnsfordeling på sin plass ??

See you in heaven Kuku

TH i kjent stil

Hahahahaha

Ooooh noooooo.....

Slakterne

Mulig grunn for dårlig mage etter Carnivore ( se høyre hånd )

Prellings

Slaktersjefen!

Siste dag har vært en strålende avslutning på en fantastisk reise!!
Chrisc som egentlig skulle starte opp i 10-11 tida, ble forskøvet til kl. 15.00. Så vi tok oss derfor en spasertur bort på supermarkedet, Naivas, og handlet til nistemat for morgendagens lange hjemreise! Etter gode råd fra Kristin om å smøre en SVÆR niste :)
På vei hjem fra Naivas kom Tor Håkon på sitt tapte veddemål, og real som han er var det ikke snakk om å backe ut. Vi lokaliserte den nærmeste hønestasjonen, plukka ut ei høne, og fikk den bundet sammen i beina og stappa oppi en plastikkpose... Den stakkars levende høna ble med på matatutur tilbake til leiligheten der den ble plassert på verandaen. Bundet fast til rekkverket.
En liten pause før vi tok turen til Chrisc-kontoret. Vi ble fortalt at de bare var et par stykker, og at det ville bli en enkel trening. Men vi var hissig på litt aktivitet og litt sosialisering så vi tok "sjansen"... Vel framme traff vi på den samme gjengen som vi hang med sist uke. Vi fikk oss en heftig volleyballmatch. Kenya mot Mzungus, da vi møtte en svensk bleiking som skulle være her på utplassering i 3 måneder. Markus. Trivelig kar og habil volleyballspiller! Vi grisesmadra de lokale "heltene" i 5 av 6 kamper, før de kasta inn håndkleet.
Vi traff også på flere norske her (Sagavoll på tur, og et par jenter som var på rundreise). Og disse fikk vi snakket endel med. Sabla trivelig!!
Vel tilbake i leiligheten, var det middag-og pakkeplaner sammen med Kanini og Mush! Etterfulgt av tilberedelse av morgendagens middag... Jess, det var høna vi gikk løs på. En kjent Mato og en gal slakter fra Seljord gjorde has på det stakkars fjærkreet. Og etter noen timers arbeid, selvfølgelig uten strøm og lys, ligger nå hele Kuku i kjelen! "We are kuku about chicken"!!
Med stort vemod innser vi at dette faktisk er siste blogginnlegg fra Kenya... I morgen kl. 10.00 reiser vi fra leiligheten, og 12.50 er vi i lufta i retning Heathrow.
Alt varmt tøy er i håndbagasjen, flytider sjekket, mobiler ladet opp og minnene strømmer gjennom hodene...
Nå er planen å holde seg våken noen timer til så flyturen går bort til sovings! Selv om det er med tungt hjerte vi drar herfra, gleder vi oss også å komme hjem tik Norge og treffe dere alle igjen!!

2 kommentarer:

  1. God tur heimatt. Takk for at me har fått lov til å vera med på turen dekkons gjennom bloggen. Det er ikkje så kaldt her heime lengre nå. Kun minus åtte i dag, så me håpar me får start på bilen din nå, Tor Håkon. Klem..

    SvarSlett
  2. HAHAHA! Skulle gjerne vært der når køna gjekk under! Fantastisk! Tor Håkon: husk å legge igjen kniven hos Mato! Ikkje lurt å ha med den på flyet da det er lite høns og geit på flyet! :) Håpe dykke fær ein fortryllans flytur, inntulla i det fancy røde teppet! Skal stille med ei ladning av salvi når dykke komme heim, er nemlig i kviteseid ja du leste riktig:kviteseid) og sjekker salviåkrene her. Kos dykke!Lykke te framøve Mato! Keep up the good work! Sees i muzungoland!

    SvarSlett